2012. május 2., szerda

Citromos, paradicsomos szardíniás tészta



Hozzávalók:
2 doboz paradicsomos szardínia
40 dkg penne tészta
5 db paradicsom
1 citrom kifacsart leve
2 gerezd fokhagyma
1 szál újhagyma
olívaolaj
só, bors, szerecsendió

A tésztát sós vízben kifőzzük, majd kevés olívaolajon megfuttatjuk. Közben a paradicsomos szardíniát egy tálba tesszük, a paradicsomokat felkockázzuk és hozzákeverjük. A újhagymát felkarikázzuk, a fokhagymát felaprítjuk és szintén a tálba szórjuk. Fűszerezzük, a kifacsart citrom levét ráöntjük, majd a tésztával összekeverjük. Tálaláskor reszelt sajtot is adhatunk hozzá. Hidegen és melegen egyaránt fogyasztható. 

2 megjegyzés:

  1. Szia! Gratulálunk, ma tied a nap receptje a Gasztro Miner Facebook-oldalán: www.facebook.com/gasztro.

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...