2014. január 26., vasárnap

Egy igazán gyors paradicsomleves hideg estékre is


Hozzávalók:
2 l húsleves alaplé
1 nagy fej vöröshagyma
1/2 liter paradicsom sűrítmény
3 szem paradicsom
só,bors, cukor, bazsalikom
olaj
sajt

A hagymát megpucoljuk, felkockázzuk és kevés olajon megpirítjuk. A paradicsom sűrítményt hozzáadjuk, majd a húsleves alaplével felöntjük. Forralunk rajta egyet, miközben a sóval, a borssal, a cukorral és bazsalikommal ízesítjük. Végül a megpucolt, feldarabolt paradicsomot is beleszórjuk és levesszük a tűzről. Tálaláskor reszelt sajtot szórunk a tányér aljába, melyre rámerjük a forró levest.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...