2014. október 26., vasárnap

Vajas fokhagymás tintahal rukkolás mozzarellaágyon, édes mustárral és gránátalmával


Hozzávalók: (2 főre)
7 dkg olajos tintahal konzerv
2 marék rukkola
2 szelet mozzarella
1 db gránátalma
édes mustár
1 nagy gerezd fokhagyma
vaj
só, bors
citrom

A fokhagymát megpucoljuk, felkarikázzuk, kevés vajon átsütjük, majd félretesszük. A tintahal darabokat ebben a fokhagymás vajban hirtelen megpirítjuk. A gránátalma ehető gyümölcsét kiütögetjük, a mozzarellából két szeletet levágunk. A rukkolát megmossuk és jöhet a tálalás. 
A rukkolát a tányér közepére halmozzuk, rászórunk a sült fokhagymából egy keveset és erre fektetünk egy szelet mozzarellát. Megsózzuk és borsozzuk, majd a tetejére tesszük a tintahal darabokat. A tányérra egy kevés édes mustár kerül, rászórunk kb. 1 evőkanál gránátalmát és végül pár csepp citromlével tesszük a fogást teljessé. 

1 megjegyzés:

  1. Hello I'am Chris From France!!
    You Have A Wonderful Blog Which I Consider To Be Registered In International Blog Dictionary. You Will Represent Your Country
    Please Visit The Following Link And Comment Your Blog Name
    Blog Url
    Location Of Your Country Operating In Comment Session Which Will Be Added In Your Country List
    On the right side, in the "green list", you will find all the countries and if you click them, you will find the names of blogs from that Country.
    Imperative to follow our blog to validate your registration.Thank you for your understanding
    http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
    Happy Blogging
    ****************

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...