2012. január 4., szerda

Csupa- csokis keksz


Hozzávalók:
40 dkg finomliszt
20 dkg puha margarin
30 dkg étcsokoládé
30 dkg kristálycukor
4 evőkanál cukrozatlan kakaópor
2 tojás
2 kávéskanál sütőpor
1 kávéskanál őrölt fahéj

A csokoládét apró darabokra vágjuk, majd összeforgatjuk a sütőporos liszttel, kakaóporral és fahéjjal. A margarint habosra keverjük a cukorral, hozzáadjuk a tojást és tovább keverjük. Ezt követően a hozzávalókat összedolgozzuk és egy sütőpapírral borított tepsire helyezzük a kicsit kilapított gombócokat. Előmelegített sütőben, közepes lángon (200 fok) kb. 15 perc alatt megsütjük. Fémdobozban sokáig eláll, ha közben nem fogy el. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...