2012. január 3., kedd

Őszi vitamin kavalkád


Hozzávalók:
1 kis fej lila káposzta fele
1 negyed fej káposzta
4-5 levél jégsaláta
1 nagy pritamin paprika
1 nagy szál répa
4 db retek
1-1 nagy marék földimogyoró, mazsola
vaj
só, bors, fokhagyma

A zöldségeket megmossuk, a répát megpucoljuk, ezután mindet felcsíkozzuk és egy nagy tálba beletesszük. A mazsolát rövid ideig hideg vízbe áztatjuk, mialatt a földimogyorót megpucolva egy kevés vajon megpirítjuk, végül hozzádobjuk a lecsöpögtetett mazsolát, majd az egész mehet a zöldségágyra. Sóval, borssal, fokhagymával ízesítjük és rövid ideig állni hagyjuk. Vajas pirítóssal tálaljuk. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...